Reviews

Duidelijke communicatie, heel flexibel en superfijne delivery. Ik ben onder de indruk en kan deze service van harte aanbevelen!!

Simon, www.sneakerdistrict.nl

Super service! De communicatie, wisseling van adres én aflevering ging op een heel vriendelijke en professionele manier!

Nina Schoolenberg, Sneakerdistrict.com

De Emily Company Suit-up is een geweldige pakketdienst. Ik heb vaak gezeik met PostNL en al helemaal DHL, maar zij overtreffen alles (in de positieve zin)! Ze bezorgen waar je maar ook bent - van de sportschool tot aan werk tot aan een feestje - waar jij bent daar bezorgen zij! Als je bv. schoenen besteld kan je deze direct passen, en pas je ze niet? Dan nemen ze de schoenen ook gelijk weer voor je mee! Plus, dezelfde middag besteld, is dezelfde avond vaak al in huis (anders de dag erop!).

Lindsay van der Have, www.Sneakerdistrict.nl

In één woord “GEWELDIG” Hier kan iedere pakketdienst een voorbeeld van nemen

Belinda Hitipeuw, Emilycompany.com

Perfect service. Ordered in the morning, delivered in the evening. Only signed off after I fit the shoes.

Pieter, Europables.com

Grote klasse! Accuraat, duidelijk, en op tijd!

Alexander, fbifoodgroup.com

Jeffrey heeft vandaag m’n sneakers bezorgd. Keurig geleverd, hij is vier trappen op gesprint en stond erop dat ik de schoenen eerst zou passen, dan kon hij ze mee terug nemen als het geen goede match was. Hele goede service!

Hendrik, Sneakerdistrict.com

Supergoede service, was niet thuis maar ergens anders ik de buurt en via sms kon ik dit laten weten. Aan de deur ook vriendelijk een mocht de schoenen zelfs passen voor hij weg ging. Echt top

Joeri Primowees, Www.sneakerdisctrict.com

Really great service! Best I've ever seen in Amsterdam. Next day delivery and they send you a text massage when they'll deliver the shoes. The delivery guy even waited for me to fit the shoes because if they were too big or too small he would bring them back with him. GREAT!

Rodrigues, Www.sneakerdistrict.com

Supergoeie service! Ik kon makkelijk via sms aangeven dat mijn deurbel niet werkt en dat de koerier mij moest bellen bij aankomst. Zulk contact maakt het hele process meteen een stuk aangenamer. Verder hele vriendelijke koerier. Ik had schoenen besteld en de koerier stelde voor dat ik die even zou passen, zodat hij ze weer mee kon nemen als ze niet goed zaten. Beste bezorg service die ik ooit heb meegemaakt.

Tristan, dribbble.com/phonoric

Beste bezorgdienst die ik ooit heb meegemaakt! Ik kon via sms aangeven wanneer ik thuis zou zijn. Vervolgens kreeg ik te horen dat ze er tussen 17:45 en 18:30 zouden zijn, superfijn dat je niet uren hoeft vrij te houden. De bezorger was op tijd, was heel vriendelijk en zag er heel netjes uit. Echt perfect.

Ciska, Sneakerdistrict.nl

Doe je de deur open, staat er een keurig geklede man met het pakketje dat je nog geen twaalf uur geleden hebt besteld... Zeer snelle, maar ook vooral stijlvolle service! Goed werk, hulde!

Gijs

What a SUPERB service...! My order from Sneaker District was shipped and announced at a time I wasn't home. I requested my new preferred delivery time which they confirmed... that was superb already. Yet, they even pushed delivery back TWICE and waited in front of my house as I got stuck in traffic...! Have my sneakers in hand thanks to them...

Bob

Excellent service and prompt Delivery. I ordered early afternoon shoes from sneakers district and evening by 6:45 shoes were at home. All credit goes to Emily! We need people like them in this country who believe in winning Customer's trust by giving excellent service. Kudos to Emily! Keep it up and thank you very much. Cheers Mihir

Mihir Paranjape

Topservice en zeer klantvriendelijk. Van mij krijgen jullie een 10!

Laura

Topservice en supersnel!

Karmo

Supersnel! Dezelfde dag bezorgd

Guest

Super goed, in de avond na 21 uur besteld, volgende dag voor 18 aan de deur gebracht. Handig, ze sturen van te voren een SMS met de tijd van aflevering op het opgegeven adres en of dat uit komt. En als het niet uit komt andere tijd of zelfs andere locatie. Twee keer gebruikt nu, echte aanrader!

Michiel

Superservice! Op de dag zelf al binnen, en dat op een zaterdag!

Jones, Www.classaparte.nl

Heel goede service en heel vriendelijk bedrijf. Bijzonder dat ze flexibel zijn in het bezorgen op verschillende adressen binnen een kort tijdsbestek. Nauwkeurige tijdsindicatie.

Christiaan

Alle transporten worden correct en stipt op tijd door Emily Company uitgevoerd. De medewerkers steken graag een handje toe en tonen desnoods een hartverwarmende betrokkenheid. Kortom, het is altijd een plezier om samen te werken met Emily Company!

Tom Neuberger

Wij werken nu een jaar samen met Emily company en zijn ontzettend tevreden. Op tijd, netjes en accuraat. Absoluut een aanrader! Rutger van Schaik Sneaker District

Rutger van Schaik, www.sneakerdistrict.com

Emily Company heeft voor ons het transport naar verschillende buitenlandse beurzen verzogd. We zijn heel tevreden over de service, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en duidelijke communicatie. Zeker aan te raden en complimenten voor het team!

Guest, www.zoekarssen.com

Emily Company is een zeer betrouwbare en snelle koeriersbedrijf. Zij werken zorgvuldig en snel en komen altijd direct wanneer er behoefte is. Onze complimenten!!

Guest, www.thecloakroom.com

Emily Company is het beste koeriersbedrijf dat we ooit hebben gekend! Ze zijn mega vriendelijk, staan altijd voor ons klaar, zijn betrouwbaar en erg flexibel. De same day delivery is geweldig, de chauffeurs zijn erg klantvriendelijk en zeer representatief gekleed tot aangename verassing van onze klanten! Emilie Company is zeker aan te raden en wij kunnen niet meer zonder!

Guest, www.omybag.nl

Your Company is special

Adrian Grecu, www.agrecu.ro